Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко пошле плівку з п'яними комуністами до Ради Європи

Вівторок, 11 листопада 2003, 12:55
Події минулої неділі, що відбулися в Сумах в офісі Комуністичної партії України, записані на плівку, яка буде розмножена і відіслана до Ради Європи і всіх посольств іноземних держав, акредитованих в Україні.

Про це заявив член фракції "Наша Україна" Євген Червоненко в інтерв'ю журналістам, коментуючи офіційну інформацію МВС, згідно з якою народні депутати з фракції "Наша Україна" у нетверезому стані в неділю в Сумах увірвалися в офіс міського комітету КПУ.

"Я тільки-но сказав заступникові міністра внутрішніх справ Михайлові Корнієнку - зганьбили вже не мене, а цькують моє прізвище", - сказав Червоненко.

За його словами, блок має у своєму розпорядженні відеозапис з того моменту, коли депутатів "Нашої України" запросили сумські комуністи і депутати зайшли в офіс Компартії, до кінця, коли приїхала міліція "і не виконувала свій конституційний обов'язок".

Ми розуміємо, що проти нас сьогодні почалися безпрецедентні, фашистські провокації", - сказав Червоненко.

За його словами, блок має намір розмножити відеозапис подій того дня в Сумах і направити копію цього запису до Ради Європи, а також усім дипломатичним представництвам в Україні.

"Нехай це кіно - без купюр, без перерв, із хронометражем - побачить весь світ", - сказав депутат. Він додав, що має намір вимагати захисту честі і гідності.

"Я знаю, що проти мене і моїх дітей будуть застосовуватися і пакетики з наркотиками, і патрони", - підкреслив він.

Депутат також висловив думку, що такі провокації спрямовані на те, щоб погіршити взаємини між блоком "Наша Україна" і Компартією. "Безумовно, хочуть посварити", - підкреслив Червоненко.

Інтерфакс-Україна


Читайте також:

СИМОНЕНКО НАВІТЬ НЕ ХОЧЕ ВИБАЧЕНЬ ВІД ДЕБОШИРІВ-ЮЩЕНКІВЦІВ

"Нашоукраїнці" доведуть у суді, що п’яними були не вони, а комуністи

П`яні Ющенко, Червоненко і Катеринчук вчинили дебош у КПУ

У Сумах п`яні комуністи готували плакати проти Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування