КПУ звинувачує "Нашу Україну" у фашизмі, бандитизмі та побитті

Середа, 12 листопада 2003, 12:52
КПУ звинувачує членів "Нашої України" у "бандитському нападі на приміщення Сумського міськкому" партії. Про це говориться в заяві комуністів, підписаній першим секретарем Сумського обкому КПУ Петренком.

"Незаконно, із застосуванням сили, у приміщення міськкому партії ввірвалися народні депутати – Микола Катеренчук, Євген Червоненко, Петро Ющенко й інші, всього - 10 чоловік. Вони, мабуть, забули, що незваний гість гірше...

При цьому були нанесені тілесні ушкодження першому секретареві міськкому партії Федянкіну А.В. (є підтвердження медичної експертизи)", - сказано в заяві.

"Разом з ним у цей час у приміщенні знаходилися ще троє комуністів, що готувалися до чергової акції протесту сумчан проти підвищення цін на хліб і житлово-комунальні послуги.

Депутати, які ввірвалися, насильно ізолювавши наших товаришів, без дозволу зняли кінокамерою все, що знаходилося в приміщеннях міськкому партії, у т.ч. ряд транспарантів. Намагалися зламати замки на дверях інших приміщень, а потім основна частина "нашоукраїнців" сховалася", - стверджують комуністи.

Прибулий наряд міліції, говориться в заяві, "зафіксував факт присутності в приміщенні міськкому партії трьох вищеназваних народних депутатів напідпитку і підтвердив факт насильницького проникнення в приміщення міськкому".

"Суть того, що сталося, в тому, що ряд народних депутатів від блоку "Наша Україна", на словах засуджуючи нинішню антинародну владу, вимагаючи до себе толерантного відношення, самі діють такими ж недемократичними, силовими методами, пробиваючи собі шлях до ще більш реакційної влади. Однак силою демократію не здійснюють", - говориться в заяві.

"Так інакше і бути не може, тому що на високому політичному рівні блоку "Наша Україна" діють, в основному, ті самі всім відомі "примелькавшиеся" особи. Вони ще в 1991 році шляхом "бензовозної" грубої сили насаджували на Україні так звану демократичну владу, яка незабаром виявилася, за їх же висновком, антинародною і почала переслідувати своїх же творців.

Комуністи завжди засуджували і засуджують факти застосування сили при вирішенні будь-яких проблем і попереджають народ України про те, що шлях насильства, особливо в політичних питаннях, веде тільки до диктатури і фашизму", - роблять висновок комуністи.

Читайте також:

СИМОНЕНКО НАВІТЬ НЕ ХОЧЕ ВИБАЧЕНЬ ВІД ДЕБОШИРІВ-ЮЩЕНКІВЦІВ

"Нашоукраїнці" доведуть у суді, що п’яними були не вони, а комуністи

П`яні Ющенко, Червоненко і Катеринчук вчинили дебош у КПУ

У Сумах п`яні комуністи готували плакати проти Ющенка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування