Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма – за Литвина, не проти зняти Зінченка, але проти прізвища єдиного кандидата

Середа, 12 листопада 2003, 14:51
Президент України Леонід Кучма вважає "абсолютним абсурдом" розмови про ротацію всього керівництва Верховної Ради. Про це він сказав на прес-конференції в Києві.

"Якщо це в кулуарах парламенту мусують – у нас же про позитивні речі мовчать", - пояснив Кучма появу таких чуток.

У той же час Кучма вважає, що СДПУ(о) має "повне право порушувати питання" про відкликання віце-спікера Олександра Зінченка, оскільки це квота есдеків.

На його думку, для рішення цього питання є процедура: 150 підписів для внесення питання, а потім голосування 226 голосами в залі.

У той же час Кучма вважає розмови про перестановки на керівних посадах природними: "Головна тема де завгодно, у курилках – це кадрове питання".

Торкаючись теми єдиного кандидата від провладних сил на виборах президента, Кучма сказав, що "недоцільно називати конкретне прізвище" за рік до виборів.

Кучма сказав, що зараз він бере на себе весь негатив, що існує стосовно влади: "Усе-таки відіграються на мені. Я весь вогонь критики на себе беру. Чим більше на себе беру, тим менше дістанеться кандидатові".

При цьому він нагадав, що шість партій (Партія регіонів, СДПУ(о), "Трудова Україна", НДП, Аграрна партія, ПППУ) підписали договір про висування єдиного кандидата на президентські вибори.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування