Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Львові розклеїли "План знищення України кланом Медведчуків-Суркісів".

Четвер, 13 листопада 2003, 11:39
У Львові невідомі розклеїли плакати "План знищення Української держави кланом Медведчуків-Чуркісів". Про це повідомляє львівське видання "Поступ".

Як зазначає видання, це ще один матеріал із серії анонімних листівок та плакатів, які з'являються в місті протягом останніх трьох місяців. Нещодавно в Львові поширювалися листівки "Чому Медведчук міліардер?".

"План знищення" починається з енергетичної та зернової кризи, так званої конституційної реформи (обрання президента парламентом), провокації з островом Тузла, яка тягне за собою збройний конфлікт. Внаслідок всіх цих подій, за "планом", в Україні мають розпочатися масові заворушення, а через звільнення керівництва силових відомств, відставку уряду та мера Києва й обіймання цих посад Віктором Медведчуком та Григорієм Суркісом в Україні буде введено надзвичайний стан, пише агітка.

Метою "плану", згідно з плакатом, є розпуск парламенту, закриття незалежних ЗМІ, арешт опозиційних лідерів, насильницька заміна Конституції.

Плакат закінчується виразом: "1937 - 2003 - Зупини їх!!!", - цитує львівське видання.

Як зазначає газета, плакат без підпису і жодних вихідних даних. Від початку цієї паперової війни її авторство приписували "нашоукраїнцям", які постійно критикують братів Медведчуків, проте керівництво львівської "НУ" відкидає ці звинувачення, зауважує автор статті.

В той же час, голова ЛОО СДПУ(о), народний депутат Ігор Шурма у коментарі виданню заявив, що "не хоче нікого звинувачувати у появі цих листівок, доки не матиме конкретних доказів".

Водночас він зазначив, що ці всі листівки за змістом і риторикою дуже схожі на анонімні газети "Україна в небезпеці", які розповсюджувалися півтора місяці тому.

За словами Шурми, серед розповсюджувачів цього самвидаву правоохоронцями було затримано людей Олега Тягнибока, народного депутата-"нашоукраїнця".

"На такі речі можуть витрачати гроші тільки ті, хто має їх дуже багато і не має куди подіти", - сказав нардеп у коментарі "Поступу", додавши, що "анонімне засипання Львова сміттям підтверджує те, що наше місто - П'ємонт української політики - перетворюється на загумівки".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
Під час атаки на Івано-Франківщину Польща піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запустили ракети: оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
23:29
Новини економіки 26 квітня: застава за Сольського, Кабмін зберіг тариф на електрику для населення
23:17
відеоПлетенчук: Росіяни посилили захист своїх суден після пошкодження "Коммуни"
23:10
Мутації та перемога природи. Факти про Чорнобильську катастрофу, які ви могли не знати
Усі новини...