Кучма не каже, чи зустрінеться з "Нашою Україною"

Четвер, 13 листопада 2003, 15:59
Фракція "Наша Україна" поки не отримала відповіді на лист до президента Кучми з проханням про зустріч в зв'язку із політичною ситуацією в країні.

Про це "Українській правді" повідомили в прес-службі блоку Ющенка.

Там зазначили, що лист до адміністрації президента було направлено кур'єрською поштою, на листі стоїть штамп АП і номер реєстрації – "печатка для пакетів №2, від 11.11.2003, № 001/419 68–01".

Як відомо, у вівторок на ім’я Кучми за підписом першого заступника голови фракції "Наша Україна" Віктора Пинзеника було надіслано листа з ініціативою зустрічі.

***

В той же час у Волинському обласному представництві "Нашої України" у четвер отримали повідомлення, що луцька телекомпанія "Аверс" не зможе забезпечити надання прямого ефіру Віктору Ющенку.

Проведення прямого ефіру за участю лідера блоку було заплановане на 15 листопада, коли у Луцьку відбуватиметься обласний форум демократичних сил, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Всі організаційні та технічні моменти з керівництвом телекомпанії були погоджені завчасно, досьогодні велася активна підготовка до виходу в ефір, і жодних підстав для можливої відмови у сторін не було", - повідомляє прес-служба.

У розмові з представниками "Нашої України" президент ВАТ "Корпорація "Аверс", якому належить телекомпанія, Олег Величко назвав перелік причин зриву домовленості: раптова хвороба інженера, технічна неготовність студії, невизначеність місця та режиму трансляції тощо.

"Представники "Нашої України" висловили щирий жаль Олегу Володимировичу і побажали швидкого вирішення всіх раптових проблем, що звалились на студію.

У Волинському представництві блоку абсолютно переконані, що проблеми телекомпанії "Аверс", як і багатьох інших ЗМІ, буде можливо вирішити восени наступного року. Ми сподіваємось, що фаховий творчий колектив телекомпанії "Аверс" так само докладе максимальних зусиль до вирішення цих проблем", - повідомляє прес-служба.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...