Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Криму "нацику" Ющенку готують черговий "рішучий протест"

Четвер, 13 листопада 2003, 17:06
Організація "Русский блок" закликає жителів Криму виразити протест проти проведення там форуму "Нашої України", наміченого на цю неділю.

Про це говориться в заяві організації, розповсюдженій у четвер.

"У Криму готується форум блоку "Наша Україна", який продовжує серію провокацій, спрямованих на дестабілізацію політичної обстановки у переддень виборчої кампанії", - сказано в заяві.

"Русский блок" стверджує, що "Наша Україна" має намір "скористатися кризою, що розпалюється, і прийти до влади на хвилі скандалів і дестабілізаційних дій".

"З цією метою керівництво "Нашої України" використовує радикальні націоналістичні елементи, провокуючи зіткнення на релігійному й етнічному ґрунті. Особливу небезпеку подібна діяльність може мати в Криму, де протягом останніх років зберігається загроза виникнення великомасштабного міжнаціонального конфлікту", - говориться в заяві.

"Ми переконані, що "Наша Україна" переслідує не тільки сьогочасні політичні цілі. За провокацією, яка готується у Криму, проглядає стратегія "Нашої України" і її лідера щодо підриву державного суверенітету України і перетворення її на американського сателіта.

Не секрет, що у випадку виникнення конфлікту в Криму він буде використаний зовнішніми силами, у першу чергу - Туреччиною і США, як інструмент тиску на український уряд і привід для втручання у внутрішні справи України. В остаточному підсумку цей конфлікт буде неминуче звернений проти союзу українського і російського народів, проти спільного майбутнього України і Росії", - вважає "Русский блок".

"Використання "Нашою Україною" радикальних кримськотатарських екстремістів проти православного і слов'янського населення Криму є безпосереднім продовженням політики, що проводилася Османською імперією, англо-французькими інтервентами під час Кримської війни і нацистською Німеччиною. Ця політика об'єктивно спрямована проти самого існування незалежної української держави", - говориться в заяві.

"Російсько-український рух "Русский блок" закликає жителів Криму виразити свій рішучий протест проти провокаційних дій "Нашої України". Ми переконані, що нинішній режим не в змозі зупинити коаліцію з націоналістів усіх мастей, яка рветься до влади. Це зобов'язані зробити ми, чесні громадяни України", - пише організація.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування