Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єврокомісія не дурить Януковича, а чекає від нього доказів

П'ятниця, 14 листопада 2003, 10:11
Єврокомісія надасть Україні статус країни з ринковою економікою відразу після того, як українська держава доведе, що виконала всі необхідні для цього передумови.

Про це заявила прес-секретар комісара ЄС з питань торгівлі Аранча Гонсалес, повідомляє "Німецька хвиля".

Нині Єврокомісія очікує від Києва відповіді на перелік питань, мета яких - встановити, чи дотримується Україна правил гри в ринковій економіці, говориться в повідомленні.

У Єврокомісії говорять про те, що тільки від самого Києва залежить, як швидко отримує Україна статус держави з ринковою економікою.

Речниця Єврокомісії з питань торгівлі Аранча Гонсалес зазначила, що в жовтні Єврокомісія відправила ще один лист до української влади з низкою запитань - наприклад, про умови діяльності незалежних компаній в Україні.

"Як тільки Україна доведе, що виконує наші вимоги, ми одразу надамо їй статус держави з ринковою економікою. Ми не зволікатимемо жодного дня", - заявила одна з прес-секретарів Єврокомісії.

Як відомо, у четвер український прем'єр Віктор Янукович піддав критиці Єврокомісію за те, що вона зволікає з наданням Україні статусу держави з ринковою економікою, пообіцявши надати цей статус ще в березні цього року.

Читайте також:
Янукович думає, що Проді його обманув


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...