Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

В Одеській області викрали списки прихильників "Нашої України"

П'ятниця, 14 листопада 2003, 14:38
13 листопада невідомі зловмисники проникли в офіс Роздільнянської районної організації партії "Реформи і порядок" (Одеська область), у якому також розташований районний штаб блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

Про це йдеться в повідомленні Одеського обласного штабу "Нашої України".

Як заявила голова організації Ірина Четвертак, зломщики не зацікавилися матеріальними цінностями, викравши тільки документи. Зокрема списки членів ПРП у районі та прихильників блоку "Наша Україна".

"Це були не звичайні викрадачі. Наприклад, вони не пішли в сусідній офіс фірми "Оріфлейм", де зберігалося чимало цінностей. Усе це свідчить про політичний характер події. Комусь дуже були потрібні списки прихильників Віктора Ющенка в Роздільнянському районі", - каже вона.

Четвертак офіційно звернулася до міліції та органів прокуратури.

Керівник Одеського регіонального штабу блоку "Наша Україна" Володимир Курінний вважає, що інцидент у Роздільній – це рецидив загальнополітичної ситуації в країні, коли влада почала психологічний тиск на опозицію і використовує провокації проти активістів блоку Ющенка.

"Нас не здивує, якщо незабаром з людьми, чиї прізвища й адреси були у викрадених списках, представники певних сил почнуть "відповідні" бесіди щодо помилкової політичної орієнтації", - заявив Курінний.

"Блок "Наша Україна" готовий юридично й політично захищати своїх прихильників", - додав керівник Одеського штабу блоку Віктора Ющенка "Наша Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування