Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Януковича пропонує угоду після нападу у Львові

П'ятниця, 14 листопада 2003, 14:40
Партія регіонів заявляє про обурення в зв'язку із нападом на офіс обласної організації у Львові.

"Партія регіонів розцінює події, що сталися, як демонстрацію зухвалих методів вираження політичних симпатій або антипатій", - ідеться у заяві партії, поширеній в п'ятницю. При цьому Партія регіонів не називає, кого вона підозрює у організації інциденту.

"Партія заявляє про незмінність своєї позиції щодо тих чи інших методів політичної діяльності у суспільстві". У заяві також говориться, що Партія регіонів "демонструвала і буде демонструвати політичну виваженість, толерантність, відданість демократичним принципам громадянського суспільства".

Коментуючи події, керівництво Партії регіонів висловлює занепокоєння з приводу "виникнення фактів політичної непримиренності, що почастішали останнім часом", та свідомого загострення соціально-політичної ситуації в Україні "з боку деяких політичних сил".

Політвиконком Партії регіонів звертається до всіх політичних об’єднань України із закликом викоренити саму практику застосування "агресивних методів у політичному змаганні" та взяти на себе спільні обов’язки, склавши відповідну угоду.

Як повідомлялося, у ніч на п'ятницю невідомі розбили вивіску Партії регіонів на будинку у Львові, де знаходиться обласна організація партії, залишивши напис "За Донецьк". Крім того, на першому поверсі розбиті кілька шибок у вікнах офісів інших організацій, розміщених у цьому будинку.

Читайте також:

У ЛЬВОВІ НАПАЛИ НА ПАРТІЮ ЯНУКОВИЧА, ЗАЛИШИВШИ НАДПИС "ЗА ДОНЕЦЬК"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...