Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма і Єльцин зустрілися з жінками в будиночку мисливця

Субота, 15 листопада 2003, 14:57
У суботу президент України Леонід Кучма у державній резиденції "Синьогора" на Івано-Франківщині провів дружню розмову з першим президентом Росії Борисом Єльциним.

Кучма та Єльцин поспілкувалися у мисливському будиночку "віч-на-віч" та подружжями. Вони також здійснили прогулянку територією резиденції і оглянули мальовничі краєвиди місцевості, повідомляє прес-служба президента України.

Єльцин розповів про свої враження від візиту і сказав, що з великим задоволенням прийняв пропозицію Кучми відвідати Західну Україну. При цьому він зазначив, що багато разів бував у нашій державі, але саме в Західній Україні був лише раз і тоді був у захваті від природи цього краю.

Перший президент Росії підкреслив, що дійсно хотів зустрітися і поговорити із своїм другом, і провести таку зустріч в мальовничому місці.

Єльцин зазначив, що вони з Кучмою відверто обговорили багато тем: двосторонні відносини, відносини з Європейським Союзом, ситуацію в Керченській протоці, питання вступу України та Росії до СОТ, питання ЄЕП, міжнародні проблеми.

За словами екс-президента Росії, "ми завжди були й залишаємось друзями, і завжди знаходили в усіх проблемних питаннях рішення, яке влаштовувало обидві країни".

Борис Єльцин констатував, що Україна розвивається економічно стабільно, він вважає політичну ситуацію в державі нормальною.

"Я люблю Україну і ставлюся до неї відповідно. А ми з Леонідом Даниловичем були і є друзями, як наші народи, і будемо друзями вічно. У цьому я просто переконаний", - підкреслив Єльцин.

Він також висловив захоплення від відвідання міста Івано-Франківська, де його приймали дуже добре. Особливо йому запам'яталося спілкування з мешканцями міста на вулиці та добрі емоції і ставлення до нього як до колишнього президента. У зв'язку цим він зазначив: "Питання були добрі та поважливі. Це мені дуже запам'яталося".

У свою чергу Кучма відзначив, що для нього "велика радість приймати доброго друга". "З ним мене та Україну доля пов'язує, і я можу сказати, що він ніде не пішов ані проти своєї совісті, ані проти України. Я за це йому дуже вдячний", - підкреслив Леонід Кучма.

Президент України зазначив, що хотів показати Борису Єльцину Західну Україну, і дуже радий, що його тут прекрасно зустріли.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування