Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКА НЕ ХОТІЛИ ПРИЙМАТИ В СІМФЕРОПОЛІ ЧЕРЕЗ "ПЕРЕВАНТАЖЕННЯ" АЕРОПОРТУ

Неділя, 16 листопада 2003, 10:34
Літак з лідером "Нашої України" Віктором Ющенком на борту приземлився в сімферопольському аеропорту. За кілька хвилин біля входу в будівлю аеропорту має відбутися зустріч Ющенка з журналістами, а також з депутатами Верховної Ради Криму.

Як повідомив, координатор "Нашої України" в Криму Валерій Пробий-Голова, сімферопольський аеропорт погодився прийняти рейс з київського аеропорту "Бориспіль", яким летять лідер "Нашої України" Віктор Ющенко та народні депутати для участі у форумі демократичних сил Криму. Адміністрація сімферопольського аеропорту надіслала нову телеграму, якою спростувала зміст попередньої.

Вранці 16 листопада лідер "Нашої України" Віктор Ющенко мав вилетіти з аеропорту "Бориспіль" у Сімферополь для участі в кримському регіональному форумі демократичних сил, повідомляє прес-служба блоку.

Втім, напередодні в аеропорт "Бориспіль" надійшла телеграма про те, що Сімферопольський аеропорт перевантажений до 10.00 і не може прийняти рейс з Києва.

Як з’ясував кореспондент "razom.org.ua" у чергового адміністратора, сімферопольський аеропорт у неділю працює у нормальному режимі: о 9.30 прийняв рейс з Тель-Авіва, а наступний рейс буде об 11.00 - з Сімферополя до Києва. Крім того, плануються рейси в московський аеропорт "Шереметьєво" та Донецьк.

Як повідомив народний депутат України Богдан Костинюк, ніякого перевантаження сімферопольського аеропорту насправді немає. Погода теж дозволяє здійснювати рейси – в Криму сонячна тепла погода.

Народні депутати Костинюк, Морозов та Червоненко, які перебувають в Криму, звернулися до керівництва аеропорту з проханням пояснити, в чому полягає перевантаженість аеропорту, але відповіді так і не отримали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування