Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція врятувала Ющенка від петард та фарби

Неділя, 16 листопада 2003, 14:24
Міліція затримала кількох осіб, які намагалися пройти на форум "Нашої України" із петардами та фарбою.

Народний депутат України В’ячеслав Кириленко повідомив, що під час форуму демократичних сил в Криму могла відбутися низка провокацій, але завдяки активістам "Нашої України" та професійним діям правоохоронців їх удалося уникнути, передає прес-служба блоку Ющенка.

За інформацією Кириленка, у кількох людей, які прийшли на форум, були з собою петарди й фарба, але вони не змогли ними скористатися. Правоохоронці затримали декількох людей з петардами, а активісти "Нашої України" не дали провокаторам підійти до Віктора Ющенка, коли він заходив у приміщення будинку профспілок, а також коли виступав перед громадою.

В той же час люди, що мали пікетувати форум "Нашої України", почали масово розходиться, не дочекавшись появи Віктора Ющенка.

Оскільки літак, в якому лідер "Нашої України" прилетів до Сімферополя, запізнився, програму візиту Віктора Ющенка довелося дещо змінити. Зокрема, форум демократичних сил Криму розпочався із запізненням.

Через це пікетники, які стояли під стінами сімферопольського палацу профспілок і тримали транспаранти з критичними гаслами на адресу Ющенка, почали розходитися.

Учасники пікету заявили кореспонденту сайта блоку Ющенка, що час, за який їм заплатили, вийшов, "і більше ми стояти не будемо".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...