Ющенко, щоб не розбитися, підсвічував дорогу мобільним телефоном

Неділя, 16 листопада 2003, 21:50
Лідеру "Нашої України" Віктору Ющенку не вдалося виступити в Сімферополі на державній ТРК "Крим", яка зобов'язана надавати ефір відповідно до закону "Про статус народного депутата".

За попередньою домовленістю, програма з Ющенком повинна була проходити в режимі прямого ефіру, але в останній момент гендиректор ДТРК Валентин Козубський без пояснення причин змінив її формат, запропонувавши запис.

Він запевнив Ющенка, що передача обов'язково буде показана наступного тижня.

Але під час запису, уперше за останні 10 років на ДТРК "Крим" повністю відключилася подача електроенергії. Світла не було ні в технічних приміщеннях, ні в студії, де її гості, щоб вибратися з приміщення, підсвічували собі шлях мобільними телефонами.

Телеглядачі могли зрозуміти, що на ТБ щось негаразд, тому що перестали бачити програми практично по всіх каналах. Через якийсь час канали один за іншим відновляли свою роботу, і тільки ДРТК "Крим" демонструвала "технічні неполадки".

Спочатку "висіла" заставка, потім йшли передачі без звуку. На запланований час виходу в ефір Ющенка була показана програма "Былое" із серії "Великие изобретения".

"Українська правда", Сімферополь

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування