За обрання Васильєва депутатам пропонують по 500 тисяч доларів

Понеділок, 17 листопада 2003, 11:06
За позитивне голосування щодо обрання Геннадія Васильєва генпрокурором депутатам пропонують 250-500 тисяч доларів.

Про це заявив на прес-конференції у Чернівцях голова Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з корупцією і організованою злочинністю, депутат блоку "Наша Україна" Володимир Стретович.

"До мене надійшла інформація про те, що для того, щоб призначити генеральним прокурором України Геннадія Васильєва до Києва від "донецького клану" на підкуп депутатів надійшли серйозні кошти. За цією інформацією, за позитивне голосування кожному депутату пропонуватимуть від 250 до 500 тисяч доларів США", - повідомив Стретович, передає прес-служба блоку.

На його думку, "це говорить про подальшу реалізацію владою так званого "кризового стану", оскільки перед Геннадієм Васильєвим буде поставлене пряме завдання надалі виконувати вказівки лише Віктора Медведчука".

"Цим вже займаються голова МВС Юрій Білоконь, керівник СБУ Смешко, тепер такий самий розрахунок стоїть щодо нового генерального прокурора, а Геннадій Васильєв, виходячи з його попередніх "прокурорських досягнень" у Донецькій області, повністю відповідає іміджу генпрокурора існуючого режиму", - підкреслив Володимир Стретович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування