У Шуфрича три кандидати у президенти. За це Кравчук називає його "дурнем"?

Вівторок, 18 листопада 2003, 10:54
СДПУ(О) має трьох претендентів на узгодження серед більшості кандидата на виборах президента. Про це повідомив в інтерв’ю журналістам уповноважений фракції Нестор Шуфрич.

Він сказав, що серед них є Віктор Янукович і Віктор Медведчук. "Є ще третя людина, щодо якої ми визначимося у найближчі 2-3 тижні, не пізніше Різдвяних свят", - сказав Шуфрич.

Він відмовився уточнити, кого має на увазі. Водночас Шуфрич сказав, що СДПУ(О) не розглядали серед кандидатів у президенти Володимира Литвина і Сергія Тігіпка.

Лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук, коментуючи ці слова Шуфрича журналістам, сказав, що той у даному питанні висловлював свою думку.

"У мене з цього питання [кандидата в президенти] немає рішення ні фракції, ні політбюро", - сказав Кравчук. "Шуфрич може мати свою особисту думку, це його право. Він не репрезентує в даному випадку думку фракції. Рішення фракції з цього не було".

"Питання щодо висунення кандидатом у президенти вирішує тільки партійний з’їзд", - сказав Кравчук. "Якщо Шуфрич має силу партійного з’їзду СДПУ(О), значить, він може таке говорити. Я не можу, бо я законослухняна людина".

На питання, чи означає це якийсь конфлікт усередині СДПУ(О), Кравчук сказав: "Такого немає. Але я не люблю дурнів".

"Ідіоти і дурні – це ті, хто роблять у Верховній Раді те, що зараз відбувається", - сказав Кравчук, але не уточнив, що має на увазі.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування