Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучмісти починають збір підписів за відставку Зінченка

Вівторок, 18 листопада 2003, 12:15
Парламентська більшість збиратиме підписи для розгляду питання про відкликання Олександра Зінченка з посади віце-спікера.

Як повідомив політкоординатор більшості Степан Гавриш, рішення про збір підписів було ухвалено на координаційній раді фракцій більшості "за вимогою фракції СДПУ(О)".

Як відомо, за процедурою для відкликання когось із керівників парламенту необхідно зібрати 150 підписів, потім розглянути його в залі та прийняти рішення 226 голосами.

Водночас постпред Кучми в парламенті Олександр Задорожній вважає, що відставка Зінченка не відбудеться. "Я прогнозую, що сама постановка питання про відставку Зінченка є закритою. Це неможливо, і сьогоднішні події про це свідчать", - зазначає Задорожній.

Він пояснив, що питання про призначення Мартинюка першим віце-спікером одразу після призначення Васильєва генпрокурором було проголосовано для того, щоб не розглядати його в пакеті із відкликанням Зінченка.

Раніше в кулуарах парламенту представник СДПУ(О) Леонід Кравчук заявив, що, можливо, фракція не буде відкликати Зінченка з посади віце-спікера.


"Українська правда"

Читайте також:

СДПУ(О) ГОТОВА ЗАЛИШИТИ ЗІНЧЕНКА ВІЦЕ-СПІКЕРОМ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування