Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович погрожує Єрмілову "зробити висновки"

Середа, 19 листопада 2003, 10:47
Прем'єр-міністр Віктор Янукович розкритикував міністра палива й енергетики Сергія Єрмілова за незадовільну роботу з експертно-консультативною радою по підготовці до опалювального сезону.

Критика на адресу міністра палива й енергетики пролунала в середу в Києві в ході засідання Кабінету міністрів України.

"Є багато питань, Сергій Федорович, що хвилюють мене і консультативну раду. Ми говорили з вами з цього приводу, і домовилися, що будемо працювати разом, але на початку цього тижня я почув, що ви почали з'ясовувати стосунки. Я теж зроблю висновки", - заявив Янукович.

"Стосунки потрібно з'ясовувати тоді, коли є розбіжності, а їх немає: експертна рада складається з фахівців вищого рівня і має на меті побачити недоліки і разом працювати", - додав голова українського уряду, звертаючись до Єрмілова.

Янукович висловив сподівання, що міністр знайде час на цьому тижні зустрітися з експертною радою.

"І на початку наступного тижня ми обговоримо це питання. Існує велика напруга, і в такій ситуації спокійно спати ми не маємо права", - підкреслив він.

Прем'єр-міністр відзначив, що необхідно "уважно подивитися" на стан об'єктів енергетики, на процес накопичення палива, що, за його словами, йде дуже повільно.

"Потрібно мати на увазі, що грудень починається через 10 днів, і коли почнуться морози, коли почнемо спалювати вугілля, буде пізно", - сказав Янукович.

Говорячи про підготовку до опалювального сезону, він відзначив, що в багатьох регіонах "ситуація позитивна", однак ситуація дуже напружена в АРК Крим, Херсонській, Львівській і Луганській областях.

"Ще залишається близько 120 будинків, що не опалюються, і потрібно прийти на допомогу людям, є ще час і погодні умови дозволяють зробити усе від нас залежне ", - сказав голова українського уряду.

Він нагадав присутнім, що ситуація з опалювальним сезоном буде розглянута в уряді до 20 листопада.

"Підводячи підсумки, потрібно комусь подякувати, а комусь - тільки потиснути міцно руку, я маю на увазі - попрощатися", - підкреслив Янукович, розпорядившись підготувати відповідні доручення до наступного засідання Кабінету міністрів.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр у вересні створив експертно-консультативну групу для оцінки підготовки народного господарства до опалювального сезону.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування