Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єрмілов не зрозумів наїзду Януковича

Середа, 19 листопада 2003, 13:32
Міністр палива й енергетики Сергій Єрмілов не знайомий з листами експертно-консультативної групи по оцінці підготовки народного господарства до опалювального сезону на адресу президента України Леоніда Кучми і прем'єр-міністра України Віктора Януковича і має намір розглянути їх на засіданні колегії відомства після їхнього надходження.

"Жодних матеріалів я не бачив, і мені важко коментувати те, чого я не бачив. Як тільки вони (листи) надійдуть у міністерство, ми їх розглянемо на колегії", - сказав Єрмілов у середу в інтерв'ю агентству Інтерфакс-Україна, відповідаючи на питання про причини критики, що пролунала на його адресу на засіданні уряду.

Міністр висловив здивування з приводу своєї непоінформованості, тому що до складу ради входить людина, що, як сказав Єрмілов, "могла би звернутися до мене прямо".

Голова Мінпаливенерго також повідомив, що в середу вийшов на роботу після короткострокової відпустки.

Як повідомляло агентство, у середу на засіданні уряду прем'єр-міністр Янукович розкритикував Єрмілова за незадовільну роботу з експертно-консультативною радою по підготовці до опалювального сезону, що була створена у вересні нинішнього року для оцінки підготовки народного господарства до опалювального сезону.

Раніше, у липні нинішнього року, президент України Кучма розкритикував керівництво паливно-енергетичного блоку уряду за ситуацію, що склалася в енергетиці країни. Глава держави відзначив, що ситуація в цій галузі "залишається складною", продовжує зростати заборгованість за енергоносії. "Це викликає велику тривогу напередодні зими", - сказав Кучма.

"Я звертав увагу Гайдука (віце-прем'єр українського уряду) і Єрмілова (міністр палива й енергетики) на ці серйозні недогляди. Поки що висновки не зроблені", - сказав Кучма.

Разом з тим, відповідаючи на питання журналістів, президент сказав, що не має наміру звільняти міністра палива й енергетики. "Я думаю, що він працює і буде працювати", - сказав Кучма, висловивши в той же час побажання, щоб Сергій Єрмілов час від часу "дивився на себе з боку" і прислухався до думки президента.

Читайте також:
Янукович погрожує Єрмілову "зробити висновки"

Кучма гнівається у зв'язку з "невоздєржанієм" Єрмілова


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування