Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не любить "крайнощі" Ющенка і любить "Сільські вісті"

Середа, 19 листопада 2003, 15:38
Хоча Юлія Тимошенко й Віктор Ющенко є "добрими друзями і союзниками", існує певна різниця у їх поглядах на життя та розвиток України.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час інтернет-конференції на своєму сайті у середу.

"Віктор Андрійович є абсолютним "західником" та вважає, що Україна має дотримуватись існуючих моделей побудови суспільств західної цивілізації. Я наполягаю на тому, що Україна має дати світові "третій шлях" - між ідеологічними крайнощами, теоретично та практично змоделювати більш гармонійні суспільні стандарти. Я знаю, що ми можемо це зробити!", - наголосила Тимошенко.

Вона сказала також, що зараз "всі електронні ЗМІ, зокрема центральні телевізійні канали, належать двом групам – Медведчуку і Пінчуку".

"Так що, у нас в інформаційному полі вже давно склалася двопартійна, а вірніше – двокланова система. 1+1 – Медведчук, ICTV – Пінчук, Інтер – Медведчук, Новий канал – Пінчук, ТЕТ – Медведчук-Суркіс, СТБ – Пінчук і т.д., і т.п. Останнім часом в інформаційний поділ, напередодні парламентських виборів, намагається втрутитися донецький клан з ТК "Україна" та "Тонісом", але поки що безрезультатно", - вважає Тимошенко.

А Віктор Янукович, за її словами, може розраховувати "хіба на PR з допомогою УТ-1, та й то лише у тому випадку, якщо буде добра воля пана Савенка – президента НТКУ, знову ж таки особисто підпорядкованого Медведчуку".

На питання, які ЗМІ в нашій країні є незалежними, Тимошенко повідомила, що незалежними вважає газети "Вечірні вісті", "Україна молода", "Сільські вісті" та "Грані".

"Стосовно телебачення, то тут ще гірша ситуація, про регіональні взагалі не йде мова, вони повністю залежать від місцевої влади. Стосовно тих, що є у Києві, то намагається бути незалежним "5-й канал", нещодавно закрили "Ютар", який намагався подавати людям об’єктивну інформацію", - вважає лідер БЮТ.

Серед радіостанцій об’єктивними Тимошенко назвала "Континент" та "Громадське радіо".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування