Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Керівник обленерго, близького до Суркіса, загинув за схемою Чорновола

Середа, 19 листопада 2003, 17:43
Голова правління енергопостачальної компанії ВАТ "Житомиробленерго" Петро Старовойтов загинув у дорожньо-транспортній пригоді.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в управлінні Державтоінспекції Житомирської області, ДТП відбулося на трасі Київ-Житомир у районі населеного пункту Кочеров близько 17.15 у вівторок.

Автомобіль "Ауді", що належав обленерго, врізався у вантажівку "КрАЗ" із причепом, що намагалася розвернутися на трасі, але через великі розміри не змогла зробити розворот і перегородила проїзну частину.

Старовойтов, який їхав в "Ауди", від отриманих травм помер на місці, а водій автомобіля госпіталізований в обласну лікарню.

Вирішується питання про порушення кримінальної справи. У ДАІ поки утримуються від озвучування версій причин ДТП. Призначено ряд експертиз.

Старовойтов очолював правління "Житомиробленерго" з березня 2002 року.

У 2001 році 75,56% акцій компанії "Житомиробленерго" були продані словацькій компанії Vychodoslovenske energeticke zavody за 190 млн. гривень. Пізніше в пресі з'явилася інформація, що контроль над підприємствами, що належали VSE, отримали представники так називаної "лужніковської групи", близькі до Григорія Суркіса.

У 1999 році лідер Народного Руху України В'ячеслав Чорновіл загинув за схожих обставин. Його автомобіль врізався в Камаз, що розвертався на трасі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...