СДПУ(О) радіє, що позбулася депутата, який не повертає гроші

Четвер, 20 листопада 2003, 13:58
Лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук не бачить у виході із фракції Володимира Нечипорука її послаблення.

"Він [Нечипорук] взагалі у фракцію випадково потрапив", - сказав Кравчук. За його словами, він регулярно отримував скарги на Нечипорука: "У мене не було тижня, щоб не було скарги".

"От сьогодні я передав Шуфричу [уповноваженому фракції СДПУ(О)] список заяв на Нечипорука, то він гроші не віддав комусь, то ще щось. Вже почали приходити листи [зі скаргами] від голови Верховної Ради на Нечипорука", - додав Кравчук.

За словами Кравчука, йому довелося писати листи до посольств після того, "коли Нечипорук зробив свою недолугу заяву щодо Іраку".

"Тож для мене це велике задоволення, що він пішов", - сказав Кравчук. Він додав, що чув інформацію, ніби Нечипорук створює свою партію.

Як відомо, у середу з фракції СДПУ(О) вийшов нардеп Володимир Нечипорук, який пояснив свій крок "розбіжністю в поглядах на вирішення національних питань".

Протягом роботи цієї Верховної Ради це лише другий випадок, коли із фракції виходять депутати. Раніше з СДПУ(О) одночасно вийшли Олександр Волков і Олександр Біловол. Волков пояснив свій крок тим, що "не хоче перебувати у стаді баранів", оскільки всі рішення за нього ухвалювалися керівництвом партії.

"Українська Правда"

Читайте також:

Із СДПУ(О) пішов депутат, не згодний з лінією партії

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування