Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу проти одного з керівників СДПУ(О) закрили за схемою Тимошенко

Четвер, 20 листопада 2003, 16:11
Ялтинський місцевий суд скасував постанови прокурора міста про порушення кримінальних справ стосовно міського голови Ялти, члена політради СДПУ(О) Сергія Брайка.

Про це повідомила прес-служба Ялтинського міськвиконкому, передає радіо "Свобода".

Мер Ялти Сергій Брайко на початку тижня вийшов на роботу і заявив, що дії Генеральної прокуратури України, яка у вересні порушила понад 30 кримінальних справ за фактами зловживань посадовими особами Південного узбережжя Криму, дестабілізували обстановку в регіоні.

Генпрокуратура підозрює Сергія Брайка в тому, що його дії завдали державі збитків на суму майже 1 млн. 800 тис. гривень.

Кримінальні справи були також порушені проти мерів Алушти, Алупки, Симеїза і Партеніта, крім того, проти головного архітектора Ялти.

Після зміни керівництва Генеральної прокуратури більшість затриманих правоохоронцями чиновників вийшли на волю і розпочали виконання службових обов’язків, повідомляє "Свобода".

Як відомо, Юлія Тимошенко також неодноразово намагалася закрити кримінальні справи проти себе в судовому порядку, але прокуратура знову їх порушувала.

Брайко став мером Ялти в 2002 до цього був директором готелю "Ореанда-Таврида", першим заступником голови Ялтинського міськвиконкому. У 1987-1990 рр. - старший слідчий прокуратури м. Ялта. Член СДПУ(О) з 2000, член політради партії з березня 2003.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування