Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко думають, що Мороз і Вінський банально PRяться

П'ятниця, 21 листопада 2003, 08:00
Один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов вважає "банальним PR-ходом" лист-звернення Йосипа Вінского до Ющенка, Тимошенко, Мороза і Сомоненка висунути лідера СПУ єдиним кандидатом у президенти.

"Такі речі вирішуються не листом, а в процесе переговорів. Я переконаний, що час ігор пройшов, прийшов час відповідальної політики", - сказав Турчинов в інтерв'ю "Українській правді".

Турчинов також упевнений, що такий лист не міг з'явитися без узгодження з лідером СПУ Олександром Морозом: "Стверджувати, що він написав лист і не узгодив з Морозом, було б нещиро".

Як відомо, сам Вінский стверджує, що направив листа лідерам четвірки, у тому числі Морозу, від себе особисто, і голова Соцпартії про це не знав.

На думку Турчинова, цим листом Вінский "зондує" ґрунт для пропонування Мороза на єдиного кандидата, але це "не зовсім коректно".

"Свої пропозиції треба висловлювати на засіданнях четвірки, які регулярно проходять", - сказав Турчинов.

Турчинов також сказав, що про такий лист Винского довідався від журналістів у четвер удень, а увечері він розповів про це Тимошенко. "Вона від мене вперше почула про існування такого послання", - додав Турчинов.

У той же час сам Вінский сказав, що особисто передав послання Морозу, Тимошенко, Ющенку і Симоненку.

На питання, чи готовий БЮТ підтримати Мороза єдиним кандидатом у президенти, Турчинов сказав: "Будь-хто з лідерів четвірки гідний їм бути. Але це повинно вирішитися в процесі переговорів, які непросто, але відбуваються".

Турчинов також сказав, що за його інформацією, отриманою від журналістів, Вінский пропонує також "розклад по посадах": Мороз – президент, Ющенко – прем'єр-міністр, Тимошенко – перший віце-прем'єр, Симоненко – спікер парламенту.

Як відомо, у понеділок заступник Мороза Винский звернувся з особистим листом до лідерів "Нашої Украны", КПУ, СПУ і БЮТ, де запропонував висунути єдиним кандидатом у президенти Олександра Мороза.

Читайте також:

ЗАСТУПНИК МОРОЗА ТАЄМНО ЗВЕРНУВСЯ ДО ЮЩЕНКА, ТИМОШЕНКО І СИМОНЕНКА ЩОДО ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА

МОРОЗ ОБІЦЯЄ ЗІРВАТИ СЦЕНАРІЙ ПОЛІТРЕФОРМИ ВЛАДИ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування