Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Львівська газета" не виграла в Медведчука

П'ятниця, 21 листопада 2003, 11:08
У четвер Сихівський районний суд Львова не задовольнив позов "Львівської газети" до голови державної податкової адміністрації у Львівській області Сергія Медведчука.

Суд визнав вимоги газети безпідставними, не аргументованими і відмовив у задоволенні позову. На думку суду, видання також не довело, що інформація, оприлюднена Сергієм Медведчуком, завдала матеріальної та моральної шкоди газеті.

В інтерв'ю "Німецькій хвилі" головний редактор "Львівської газети" Олег Онисько повідомив, що колектив видання в принципі і не очікував на позитивне рішення суду на користь газети.

Проте газета планує подати апеляцію, і "вкотре доводитиме, що голова державної податкової адміністрації у Львівській області таки збрехав".

Предметом позову "Львівської газети" були висловлювання Сергія Медведчука на одній із прес-конференцій про те, що газета була завжди збитковою, і лише під час перевірки стала прибутковою.

Колектив видання розцінив слова головного податківця області як навмисну брехню, що підриває репутацію газети та довіру до неї читачів.

"Львівська газета" вимагала від Сергія Медведчука офіційного спростування неправдивої, на їхню думку, інформації та 20 тисяч гривень в якості матеріальної компенсації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування