ЧУБАЙС ЩЕ НЕ КУПИВ ОБЛЕНЕРГО, АЛЕ ЗБИРАЄТЬСЯ

П'ятниця, 21 листопада 2003, 15:28
РАТ "ЄЕС Росії" передбачає провести угоди з придбання низки енергоактивів України в 2004 році, повідомили "Інтерфаксу" у п'ятницю в департаменті енергохолдингу по роботі зі ЗМІ.

"У даний час проведено попередні переговори з питання придбання пакетів акцій ряду енергооб'єктів на території України. У рамках досягнутих домовленостей ведеться робота з комплексної оцінки пакетів акцій енергооб'єктів із залученням міжнародних консультантів", - сказали в РАТ "ЄЕС".

При цьому, як підкреслили в департаменті, "остаточний перелік пакетів акцій, а також вартість пропонованих до продажу енергоактивів України будуть відомі лише по закінченню фінансової, технічної і юридичної оцінки".

"Передбачуваний термін проведення угод - 2004 рік, - сказали в РАТ "ЄЕС". - Українська сторона в переговорах представлена групою приватних інвесторів".

При цьому, як додав представник РАТ "ЄЕС", питання про придбання енергоактивів на Україні буде винесене на розгляд органів управління компанії, також будуть дотримані всі необхідні корпоративні процедури і законодавство РФ і України.

Тим часом, у п'ятницю російські ЗМІ повідомили, що енергохолдинг днями вже завершив купівлю пакетів акцій низки енергооб'єктів в Україні.

Читайте також:

Чубайс купив українську енергетику в Григоришина

Фондовики і антимонопольний комітет нічого не знають про придбання Чубайса



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування