Мельниченко сподівається, що нова влада Грузії не забуде Кучмі Гонгадзе

Понеділок, 24 листопада 2003, 09:44
Екс-майор Служби безпеки України Микола Мельниченко висловлює сподівання, що нове керівництво Грузії не забуде про вбивство Георгія Гонгадзе, доля якого була вирішена в кабінеті президента Кучми.

Про це йдеться в заяві Мельниченка з приводу грузинських подій, в якій він також висловлює своє захоплення діями грузинського народу, що не допустив фальсифікації результатів парламентського референдуму та змусив піти у відставку президента Шеварднадзе.

"Політики, що намагаються триматися при владі за будь яку ціну, та їх обслуговуючий персонал повинні зробити для себе серйозні висновки з прикладу агонії влади Едуарда Шеварднадзе. Сьогодні Грузія переконливо довела всьому світу, що грузинській народ в змозі відстояти демократичні цінності", - зазначає він.

Водночас, наголошує Мельниченко, в Україні "організоване злочинне угрупування, кероване президентом Кучмою", яке також свого часу "сфальсифікувало результати виборів" та "казково збагачувалося за рахунок пограбування українського народу", "поки ще при владі та поки ще непокаране".

"Саме тому з такою тривогою Кучма злякався подій у Грузії та поспішив осудити "ряд грузинських політичних сил, готових піти на захоплення влади в країні неконституційним шляхом" (слова Кучми). Адже Кучма сам боїться, що прийде час, коли йому та його банді доведеться відповідати перед українським народом за всі страшні злочини", - зазначає екс-майор.

"Маю надію, що, прийшовши до влади, справжні народні обранці Грузії не забудуть про звіряче вбивство славного сина українського і грузинського народів - талановитого журналіста Георгія Гонгадзе - доля якого була вирішена в кабінеті президента України Кучми. Вітаю грузинський народ із перемогою, вірю в мудрість грузинського народу і в те, що історія високо оцінить оксамитову листопадову революцію в Грузії", - наголошує Мельниченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування