Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучму закидали телеграмами

Понеділок, 24 листопада 2003, 10:21
На адресу президента України Леоніда Кучми продовжують надходити телеграми та листи, в яких висловлюються занепокоєння з приводу хвороби глави Української держави та побажання якнайшвидшого одужання, повідомляє сайт президента.

Так, у телеграмі президента Республіки Узбекистан Іслама Карімова йдеться: "З глибоким хвилюванням я сприйняв звістку про Вашу госпіталізацію і відчув щире задоволення від вдалого завершення перенесеної Вами операції". Іслам Карімов побажав Леоніду Кучмі швидкого одужання, великого здоров'я, нових здобутків на державній ниві на благо України.

Надзвичайний та повноважний посол Туркменістану в Україні Аман-Гельди Байрамов у своїй телеграмі зазначив: "Ваш величезний досвід, яскраві, неабиякі здібності державного діяча, багатогранність таланту, нескінченна відданість своїй справі, сила волі та велика любов до життя, безперечно, будуть запорукою для успішного подолання післяопераційного періоду і досягнення нових успіхів у Вашій багатогранній діяльності в ім'я процвітання українського народу й зміцнення позицій братської України на світовій арені".

Жителі Миколаївщини надіслали телеграму главі держави, у якій, зокрема, йдеться: "Ваша титанічна праця, піклування про державу, український народ, потребують доброго здоров'я, бадьорості, творчої наснаги, чого ми Вам від усієї душі бажаємо і знаємо, що і під час перебування у лікарні Ви не припиняєте свою величезну державницьку діяльність".

Свої найщиріші побажання якнайшвидшого одужання Леоніду Кучмі надіслали голова правління Міжнародної громадської організації "Міжнародна ліга захисту прав громадян України" Едуард Багіров та народний артист України Іво Бобул.

Відкритий лист також надійшов від учасників київського загальноміського збору делегатів дитячих прав в рамках міжнародної акції "Не залишати без уваги жодної дитини", де разом з побажаннями главі держави здоров'я висловлюється також підтримка розвитку державної політики щодо дітей та молоді.

З побажаннями швидкого одужання та повернення до виконання своїх обов'язків звернулися до Леоніда Кучми голова Держкомзему Анатолій Даниленко, колектив ВАТ "Дамен Шипярдс Океан" (м. Миколаїв), голова правління СЗМТ "Ольвія" Очаківського району Федір Іванов та голова правління ВАТ "Радсад" Миколаївського району Микола Бялик.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування