Кучма почувається добре і вирішує придністровські проблеми

Понеділок, 24 листопада 2003, 11:00
Президент України Леонід Кучма, який з 17 листопада перебуває у клінічній лікарні "Феофанія" після перенесеної операції, почуває себе задовільно.

Про це повідомляє прес-служба президента.

За словами академіка Олександра Возіанова, реабілітаційний період проходить без ускладнень і триватиме три тижні від дня операції.

"Сьогодні глава держави продовжує працювати з документами і відповідати на телефонні дзвінки", - зазначив Возіанов.

В понеділок Кучма також зустрівся з першим заступником голови адміністрації президента Російської Федерації Дмитром Козаком та провів телефонну розмову з президентом Молдови Володимиром Вороніним.

У ході зустрічі з Козаком, який за дорученням президента Росії перебуває в Україні для проведення відповідних консультацій, було обговорено питання придністровського врегулювання.

Кучма підкреслив, що Україна як один із гарантів наступних домовленостей з придністровського врегулювання повністю підтримує запропонований план придністровського врегулювання.

"Для України головним є найшвидше урегулювання придністровської проблеми. Позиція України залишається незмінною — збереження суверенітету, територіальної цілісності Молдови, повага до засадничих прав і свобод людини", — зазначив Кучма.

У телефонній розмові з президентом Молдови Володимиром Вороніним український президент також обговорив тему придністровського врегулювання.

Кучма підтвердив готовність України підтримати запропонований план придністровського врегулювання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News