Оточення Ющенка буде створювати єдину партію з ПРП

Понеділок, 24 листопада 2003, 11:07
Група "Разом" фракції "Наша Україна" і партія "Реформи й порядок", яка також входить до блоку Ющенка, домовилися про створення єдиної партії на основі програмних засад блоку "Наша Україна".

Як повідомила прес-служба ПРП, у суботу головна рада "Реформ і порядку" підтримала меморандум про поглиблення співпраці з депутатською групою "Разом".

Крім створення єдиної партії тісніша взаємодія двох депутатських об’єднань передбачає спільні консультації щодо законодавчої діяльності та вироблення спільних позицій щодо голосувань фракції "Наша Україна".

Найвищий керівний орган ПРП доручив робочій групі підготувати план дій, зокрема запланувати організацію об’єднавчого з’їзду.

Депутатські групи ПРП та "Разом" закликають включитися у процес створення партії партнерів по блоку та позаблокові партії, громадські організації, окремих політиків.

Як зазначає ПРП, "Реформи й порядок" – одна з трьох партій в Україні, яка за підсумками перевірки Мін'юсту продемонстрували повну тотожність документів, поданих регіональними організаціями і зареєстрованих Міністерством юстиції, що "означає підтвердження реальної дієздатності всіх осередків ПРП різних рівнів".

Крім груп "Разом" та ПРП до "Нашої України" також входять групи партії "Солідарність", Народного Руху та Української народної партії.

До групи "Разом" входять безпартійні члени "Нашої України", які здебільшого пройшли до парламенту за персональною квотою Ющенка. Їх прийнято називати "оточенням Віктора Ющенка", вони здійснюють фінансування переважної частини проектів "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...