ПІНЧУК І Ко ПРОТИ ВІДСТАВКИ ЗІНЧЕНКА

Понеділок, 24 листопада 2003, 12:25
Виконком партії "Трудова Україна" не рекомендує фракції ПППУ-"Трудова Україна" ставити підписи під проектом постанови про відкликання Олександра Зінченка з посади віце-спікера.

Про це повідомив в інтерв`ю кореспонденту УНІАН лідер цієї фракції Ігор Шаров.

Він розповів, що у фракції розпочався збір підписів, і було зібрано 21 підпис (фракція налічує 42 депутати), але виконком партії у своєму рішенні з цього приводу не рекомендував давати цим підписам хід.

У свою чергу лідер фракції НДП Валерій Пустовойтенко заявив, що його фракція отримала лист від СДПУ(О) і завтра на своєму засіданні обговорить його. На прохання спрогнозувати можливе рішення фракції Пустовойтенко сказав: "Я не знаю. Обговоримо. Складне питання".

За словами лідера фракції АПУ Катерини Ващук, її фракція взагалі не отримувала будь-яких звернень соціал-демократів.

Водночас представник фракції СДПУ(О) Нестор Шуфрич розповів, що його фракція чекатиме ще два дні, щоб подивитись, "наскільки будуть коректними наші партнери". Він пообіцяв, що фракція прийматиме якесь рішення, якщо її партнери порушать свої зобов'язання.

Відповідаючи на запитання, наскільки відповідає дійсності інформація про те, що СДПУ(О) припинила збір підписів за відкликання Зінченка тому, що змогла зібрати лише 16 підписів, Шуфрич назвав це неправдою і заявив, що в СДПУ(О) буде достатня кількість підписів (для внесення цього питання на розгляд залу необхідно зібрати 150 підписів) за рахунок депутатів більшості.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування