Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що Ющенко почав проти неї "цинічну війну"

Вівторок, 25 листопада 2003, 10:32
Юлія Тимошенко звинувачує опозиційні сили в "війні" проти неї. Про це лідер БЮТ сказала в ході чат-конференції на своєму сайті.

"Проти мене особисто почалась цинічна та високопрофесійна війна вже не тільки з боку влади, а й з боку команди, яка вважає себе опозиційною", - сказала Тимошенко.

Зокрема, вона звинувачує опозиційні соціологічні служби в заниженні її рейтингу.

"Я переконана, що газетні рейтинги так само далекі від істини, як Леонід Данилович від демократії.

Особливо прикро, коли такими брудними технологіями, як штучним заниженням рейтингу конкурентів, займаються аналітичні центри та ЗМІ, як підпорядковані своїми інтересами певним опозиційним силам. Мороз та Симоненко такими методиками в стилі "ніж в спину" не займаються", - сказала Тимошенко.

На питання, чи готова вона бути прем'єр-міністром з Ющенком-президентом, Тимошенко відповіла, що готова так само, як і в зворотному порядку запропонованої схеми. Водночас вона висловила побоювання залишитися лише "статистом" після перемоги Ющенка.

"Були заяви від блоку "Наша Україна" (здається, від Романа Безсмертного), що Віктор Андрійович не може нести відповідальність за призначення прем'єр-міністра після виборів, бо не зможе переконати в запропонованій кандидатурі парламент.

Я впевнена в тому, що в мене знайшлися б переконливі аргументи щодо затвердження Ющенка на посаді прем'єра.

Якщо висувати єдиного кандидата в президенти від опозиції і йти на вибори командою, але потім жалітися, що немає аргументів, зусиль т.ін., то потрібно передбачити, що всі лідери цього процесу у випадку нездатності виконати передвиборчі зобов'язання один перед одним спільно й добровільно ідуть у відставку...

В звязку з заявами, подібними до тих, що виголошені Безсмертним, у нашої політичної сили виникає побоювання, що ми можемо підтримати лідера одного з блоків, а потім залишится статистами", - вважає Тимошенко.

Коментуючи події в Грузії, лідер БЮТ висловила думку, що "грузинський варінт найбільш прийнятний сьогодні для української влади, щоб не чекати румунського варіанту".

Водночас на побажання перейняти естафету в.о. президента Грузії Ніно Бурджанадзе і зламати закостенілу "чоловічу" думку про неможливість президентства в Україні для жінок Тимошенко погодилася, що "в політиці все вже настільки аморально виглядає, що жіночої руки явно не вистачає".

Опозиціонерка повідомила також, що працює над книгою, в якій планує викласти "своє бачення сучасної інтерпретації національної ідеї". Книга повинна бути готова навесні 2004 року, повідомила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування