Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ВІДПОВІДЬ НА КРИТИКУ ЯНУКОВИЧ РАДИТЬ ЮЩЕНКУ ПОДИВИТИСЯ НА СЕБЕ

Середа, 26 листопада 2003, 09:58
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович має намір у середу зустрітися з керівниками парламентських фракцій і груп для остаточного узгодження проекту державного бюджету на 2004 рік, що буде винесений у четвер на голосування в другому читанні.

Про це Янукович повідомив членам Кабінету міністрів України, відкриваючи в середу засідання уряду, передає "Інтерфакс-Україна".

"Бюджет є для нас принциповим питанням. У нас є ще доба: потрібно доробити [проект держбюджету] з комітетами, і де ще є питання, зняти їх, щоб вийти завтра на розгляд бюджету з відкритим обличчям", - сказав він.

Прем'єр нагадав, що бюджет нинішнього року теж "приймався бурхливо". Разом з тим, за його словами, він був прийнятий збалансованим, виконується "на сто відсотків і буде виконаний до кінця року також на сто відсотків".

"Я звертаюся до членів уряду, щоб ми чітко відпрацювали бюджет, і якщо є необхідність щось виправити, виправили", - сказав він.

Янукович доручив усім членам уряду вранці в четвер "бути у фракціях" з метою остаточного узгодження положень документа.

Прем'єр-міністр України заявив, що Кабінет міністрів "ніколи не піде на прийняття популістських рішень".

"Ми ніколи не повинні стояти на популістських позиціях. І коли нас штовхають, прикриваючись народним гаслами, ми не повинні йти на компроміси, а повинні приймати ті рішення, що виконуються", - підкреслив він.

"Декому потрібно нагадати, що в них була можливість працювати і виконувати свої обіцянки раніше, коли вони засідали в цьому кабінеті. А зараз штовхати уряд на популістські заходи? Ми на це не підемо ніколи", - заявив Янукович.

Як повідомлялося, у вівторок у парламенті фракції опозиції протестували проти зниження рівня мінімальної зарплати з 237 до 205 гривень, але не домоглися результату.

Віктор Ющенко був прем'єр-міністром України з 1999 по 2001 рік.

Читайте також:

Кучмісти урізали мінімальну зарплату

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: