В Київ везуть провокаторів, що зірвали Ющенку з'їзд у Донецьку

Середа, 26 листопада 2003, 13:13
Народний депутат Микола Томенко (фракція "Наша Україна") вважає, що у Києві на 27 листопада готується повторення сценарію подій, які відбулись у Донецьку 31 жовтня навколо зірваного тоді з'їзду блоку "Наша Україна".

Як передає кореспондент УНІАН, в інтерв`ю журналістам він повідомив, що володіє інформацією з конфіденційних джерел про те, що серед "так званої делегації шахтарів", які у четвер планують приїхати до Києва, працюватимуть групи, що організовували людей на акції протесту у Донецьку, "готували так звану "війну в натовпі", "займались розміщенням фашистської символіки у місті тощо".

Томенко підкреслив, що у зв'язку із цим головним завданням опозиції завтра є не допустити протистояння і забезпечити спокій під час проведення акції протесту проти ухвалення урядового проекту державного бюджету на 2004 рік і зменшення рівня мінімальної зарплати до 205 грн.

За словами депутата, донецький досвід свідчить, що розраховувати виключно на правоохоронні органи недоцільно. "Я переконаний, що "Наша Україна", СПУ, БЮТ, які готують акції протесту, зможуть не допустити "Донецьку-2" у Києві", - сказав Томенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...