Мороз обіцяє кучмістам більш радикальні кроки

Четвер, 27 листопада 2003, 19:18
Фракції опозиції збираються вжити радикальніших кроків для попередження "неконституційних і нерегламентних методів розгляду в парламенті важливих питань, зокрема, держбюджету", - заявив лідер соціалістів Олександр Мороз.

"Мені соромно за те, що ухвалено таке рішення", - сказав він журналістам у четвер, коментуючи підсумки голосування за держбюджет-2004.

"Шляхом обману всього суспільства через парламент діяв сьогодні Кабінет міністрів", - додав депутат.

Говорячи про подальші дії опозиції в парламенті, Мороз заявив: "Ми будемо вдаватися до більш радикальних кроків, оскільки ми бачимо, що конституційні, регламентні методи розгляду таких важливих питань, як держбюджет, ігноруються тими, хто повинен їх виконувати".

"Будемо шукати заходи, що будуть змушувати уряд думати про те, що потрібно керуватися законом, а не інтересами, умовно кажучи, майбутньої політичної кампанії", - сказав він.

Відповідаючи на питання про те, чи має намір опозиція просити президента не підписувати ухвалений держбюджет, Мороз висловив думку, що "уряд погоджував всі ці неконституційні кроки" з Кучмою, тому звертатися до нього "немає жодної необхідності".

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

ВЕРХОВНА РАДА ПРИЙНЯЛА БЮДЖЕТ, ПІСЛЯ ЧОГО У ЛИТВИНА НЕ ВИТРИМАЛИ НЕРВИ

Порошенко через півдоби почне змінювати бюджет. Навіть без АПУ

Акція опозиції: Ющенку подарували каску, а Януковичу - гарбузи


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...