Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ТІГІПКО ГОТОВИЙ ДО УЧАСТІ У ВИБОРАХ ПРЕЗИДЕНТА

П'ятниця, 28 листопада 2003, 11:25
Лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко заявляє, що "морально і фізично готовий" до балотування на виборах президента-2004. Про це він заявив у виступі на з’їзді "Трудової України".

"Участь "Трудової України" у передвиборчій кампанії-2004 визначатиметься розстановкою сил у центристському блоці та ухваленням рішення по єдиному кандидату", - сказав Тігіпко.

"Якщо домовленість по єдиному кандидату буде, ми повинні поступитися амбіціями", - заявив він. "Якщо не буде, ми повинні висувати свого кандидата. Інакше ми не політична партія. Ми повинні боротися за владу", - підкреслив Тігіпко. Ці його слова викликали оплески у залі.

Тігіпко сказав, що "якщо буде воля з’їзду", він готовий пройти виборчу кампанію. Але на порядку денному цього з’їзду не стоїть питання про участь у виборах-2004.

З’їзду "Трудової України" направив привітання прем’єр-міністр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, яке зачитав депутат Валентин Ландик. У привітанні серед іншого говорилося про необхідність "висування єдиного кандидата від центристських партій".

Делегати 5-го з'їзду партії "Трудова Україна" переобрали Сергія Тігіпка головою партії, Андрія Деркача - головою політвиконкому, головою політради - Юлія Іоффе.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...