Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Марчука пов’язали з Гончаровим через турботу про військовослужбовців

Середа, 10 грудня 2003, 09:58
Міністр оборони Євген Марчук вважає, що його нібито зв’язок зі справою Гончарова спричинений образою на нього з боку "деяких діячів".

"Коли займаєшся конкретними речами, то невідворотно ти є предметом якихось оцінок, висвітлення діяльності в пресі", - сказав Марчук в інтерв'ю українській службі Бі-Бі-Сі.

"Ті матеріали, які я доповідав і президентові, і на Раді безпеки, і, головним чином, результати розгляду деяких питань в Раді безпеки досить серйозно "зіпсували зачіску" – образно скажемо – деяким діячам", - говорить він.

"І вони втратили дуже величезні кошти, а точніше кажучи – втратили можливість висмоктувати з держави, з державних ресурсів гігантські кошти", - продовжує Марчук.

"Це знову викликало незадоволення, тому що я отримав "добро" від президента – весь ресурс, який є в збройних силах у вигляді матеріальних активів, а це, перш за все – земельні ділянки, будівлі, військові містечка, металобрухт, деякі інші матеріальні цінності, які не потрібні збройним силам, які будуть реалізовуватися – вони підуть всі на одне: на вирішення житлової проблеми військовослужбовців, перш за все – безквартирних", - пояснив міністр оборони.

"Ну, а звикли ж, що відмови не було; ну, і ясна річ, що я знову став об’єктом різного роду придумок, дурниць. Все це вже було, і не один раз – і так звана "туринська справа", нібито там я організував злочинну групу, торгував зброєю. Зараз пробували підтягнути справу Гончарова. Я знаю, що заготовлено ще дещо", - сказав Марчук.

"Але для мене це не є якоюсь шокуючою обставиною, бо, на жаль, такий етап ми проходимо, і, на жаль, серед впливових фігур, у тому числі і в парламенті, є люди, які бояться, що про їхні діла стане більш широко відомо, а головне – які незадоволені тим, що я зупинив розбазарювання великого майна збройних сил, яке має піти на користь, перш за все, військовослужбовцям", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування