Янукович задоволений призначенням Клюєва

Середа, 10 грудня 2003, 13:33
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович задоволений призначенням Андрія Клюєва на посаду віце-прем'єра з питань паливно-енергетичного комплексу і вважає, що він "здатен внести свіжий струмінь" у роботу галузі.

Коментуючи в середу в інтерв'ю журналістам у Києві призначення Клюєва на посаду віце-прем'єра по ПЕК, Янукович підкреслив, що новопризначений член уряду має відповідний досвід роботи в цій галузі, працював на шахті і добре знає це питання, оскільки є головою профільного парламентського комітету.

"Це буде людина, що внесе свіжий струмінь", - підкреслив прем'єр.

Янукович повідомив, що позиція уряду в питанні кандидатури на посаду віце-прем'єра по ПЕК збіглася з позицією фракції СДПУ(О), за квотою якої, відповідно до політичної угоди уряду і парламенту, закріплена ця посада (Клюев - член фракції "Регіони України").

"Це була одна з кандидатур, що має можливість, завдяки своїм здібностям, займати цю посаду", - додав голова уряду. Він також відзначив, що кандидатуру Клюєва підтримав міністр палива й енергетики Сергій Єрмілов, тому що раніше новий віце-прем'єр активно співпрацював з паливно-енергетичним блоком уряду.

Відповідаючи на питання журналістів, чи буде дане призначення останньою кадровою зміною в цьому блоці уряду, оскільки раніше в ЗМІ з'являлася інформація про можливу відставку Єрмілова, а прем'єр-міністр неодноразово висловлював зауваження з приводу його роботи, Янукович відзначив, що "це буде залежати від співробітництва віце-прем'єра з керівником міністерства".

"Якщо усе буде добре (я говорю це відверто) - Сергій Федорович одержав кредит довіри і термін, за який у нього є можливість виправити становище в деяких питаннях - ніяких питань не буде", - заявив прем'єр-міністр.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News