Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПРИХІД КЛЮЄВА В УРЯД ДАЄ СТАРТ ПЕРЕРОЗПОДІЛУ КОМІТЕТІВ?

Середа, 10 грудня 2003, 13:50
СДПУ(О) висунула Андрія Клюєва на посаду віце-прем’єра на прохання голови уряду Віктора Януковича. Про це заявив у коментарі "Українській правді" член фракції СДПУ(О) Борис Андресюк.

"ПЕК – це серйозна галузь, і прем’єр хоче мати там свою команду. Ми розглянули пропозицію "Регіонів України" щодо Клюєва і погодилися з нею", - сказав Андресюк.

На питання, чи буде СДПУ(О) тепер претендувати на комітет парламенту з питань ПЕК, який очолював Клюєв, Андресюк сказав, що питання "треба розглядати в комплексі".

"Дійсно, ми поставили питання щодо комітетів. "Регіони" сказали, що це треба розглядати в комплексі", - сказав Андресюк.

На уточнююче питання, чи означає це перерозподіл комітетів, Андресюк сказав: "Ви все правильно розумієте".

"Регіони України" бачать ситуацію таким чином, щоб посилити вплив більшості [на роботу комітетів], і тому вони хочуть поглянути на всі комітети у комплексі", - сказав Андресюк.

Водночас член "Регіонів України" Валерій Коновалюк сказав, що "якщо є питання, які пропонуватиме СДПУ(О), ми будемо підтримувати й вважатимемо це нашою спільною позицією".

Інший член СДПУ(О) Ігор Шурма дав зрозуміти, що їх фракція пропонуватиме свого кандидата на посаду голови комітету з ПЕК.

"Судячи з подій протягом останнього року, ми завжди пропонували свої кандидатури на всі посади", - сказав Шурма. "Під час минулих виборів ми провели кадровий конкурс. І три тисячі осіб пройшли у кадровий резерв", - додав він.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...