В СДПУ(О) з'явився ще один "раскольнік", що агітує за Ющенка

Четвер, 11 грудня 2003, 18:44
Секретар Білогірської районної партійної організації СДПУ(О) Автономної Республіки Крим і депутат Білогірської райради Едуард Алібутаєв підтримав керівника Гвардійської селищної організації Сімферопольського району Віктора Невірко, який заявив про необхідність підтримки з боку СДПУ(О) кандидатури Віктора Ющенка на виборах президента України.

Про це Алібутаєв повідомив журналістам у Білогірську, передає прес-служба "Нашої України".

"Якщо партія не висуне кандидата в президенти зі своїх лав, то вона повинна підтримати лідера "Нашої України". У другому турі в будь-якому випадку необхідно зробити ставку на Ющенка – людину, здатну поліпшити ситуацію в країні, яка користується значною довірою співгромадян", - заявив лідер об’єднаних соціал-демократів Білогірського району.

За його словами, досвід роботи Віктора Ющенка на високих державних посадах і його високі моральні якості свідчать, що лідер "Нашої України" виріс у великого державного діяча. "Думаю, що Віктору Ющенку шапка Мономаха буде до снаги", - сказав Алібутаєв.

Як повідомлялося раніше, керівник партійної організації СДПУ(О) селища Гвардійське Сімферопольського району Віктор Невірко вважає, що найбільш оптимальний кандидат на посаду президента України – лідер "Нашої України" Віктор Ющенко.

У той же час, у відповідь на дане повідомлення Кримський реском СДПУ(О) заявив, що у такий спосіб лідери блоку "Наша Україна" намагаються наростити свій політичний рейтинг, використовуючи найнизькопробніші методи обману населення.

У повідомленні рескому також відзначається, що Невірко ще у вересні 2002 року був виключений із лав СДПУ(О).

Читайте також:

Есдек агітував за Ющенка, СДПУ(О) сказало, що він не соціал-демократ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування