Есдек Блохін не хоче йти з Верховної Ради

П'ятниця, 12 грудня 2003, 17:08
Головний тренер збірної України Олег Блохін, який також є народним депутатом України, не збирається відмовлятися від свого місця роботи у Верховній Раді на користь збірної.

Відповідаючи у п'ятницю на прес-конференції у Києві, чи вирішив він, де буде працювати - у футболі чи в політиці, Блохін відповів, що він "на цю тему вже раніше говорив".

Раніше Блохін підкреслював, що місце тренера збірної України і депутатський мандат не заважають йому професіонально робити свою справу.

Також Блохін додав, що у четвер був у Верховній Раді і навіть голосував, однак, за що голосував, відмовився сказати.

Як відомо, на початку осені Олег Блохін був призначений тренером національної збірної. Втім, оскільки суміщення депутатського мандата з будь-якою оплачуваною роботою заборонено Конституцією, то Блохін працює тренером збірної на громадських засадах.

Блохін, який нині входить до фракції СДПУ(О), обирався до парламенту за списком Компартії. Тому в разі складення ним повноважень саме фракція КПУ поповниться новою людиною.

Будучи депутатом минулого скликання, Блохін також суміщав роботу в парламенті з тренерською діяльністю. Тоді він тренував грецький футбольний клуб за контрактом.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...