Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма дозволив здирати з олігархів кошти на агітацію за ЄС і НАТО?

Субота, 13 грудня 2003, 22:58
Президент Леонід Кучма своїм указом затвердив "Державну програму інформування громадськості з питань європейської інтеграції України на 2004 - 2007 роки".

Цим же указом Кучма також затвердив "Державну програму підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2004 - 2007 роки".

Кучма зобов‘язав центральні органи виконавчої влади передбачати при розробленні бюджетних запитів кошти, необхідні для реалізації заходів зазначених програм.

Крім того, для реалізації цих програм центральні та місцеві органи влади "мають вжити заходів до залучення додаткових коштів з інших джерел, не заборонених законодавством".

Кучма доручив Кабміну щороку до 1 березня інформувати Державну раду з питань європейської і євроатлантичної інтеграції України про виконання зазначених програм.

Як повідомляє прес-служба президента, указ видано для реалізації держполітики у сфері європейської і євроатлантичної інтеграції, "широкої і постійної громадської підтримки цієї політики, створення передумов для поглиблення і розширення відносин України з ЄС та НАТО".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування