Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз: єдиний кандидат від четвірки може перемогти вже в першому турі

Понеділок, 15 грудня 2003, 11:46
Опозиція може виграти президентські вибори в першому турі, якщо висуне єдиного кандидата від "четвірки" - СПУ, КПУ, БЮТ і "Нашої України". Таку думку висловив голова Соціалістичної партії України, народний депутат Олександр Мороз в інтерв'ю УНІАН.

Він наполягає на тому, що всі чотири опозиційні сили повинні об'єднати свої зусилля в ім'я перемоги. І обов'язково має бути визначений єдиний кандидат. Причому, підкреслив лідер соціалістів, це має принципове значення.

"Об'єднання опозиції навколо однієї політичної фігури, гідної бути президентом України - гарантія перемоги конструктивізму й демократії в особі опозиційних сил, - заявив народний депутат. - Усі решта варіантів участі у виборах можуть мати непрогнозовані наслідки і мають бути відхилені".

Напередодні виборів і безпосередньо в день голосування, сказав також Мороз, опозиція повинна мобілізувати всі ресурси, щоб забезпечити явку на виборчі дільниці максимуму опозиційно настроєних виборців.

"Якщо так станеться, то вже в першому турі Україна одержить нового президента. А разом з ним перед нашою країною відкриються і нові можливості демократичного і економічного зростання", - впевнений лідер СПУ.

Особливо Мороз підкреслив, що СПУ, усвідомлюючи свою відповідальність перед країною й людьми, заявляє про готовність досягати компромісів заради перемоги опозиції. Він пояснив, що має на увазі особу єдиного кандидата. "В ім'я перемоги опозиції ми готові підтримати будь-якого лідера з "четвірки" - Юлію Тимошенко, Петра Симоненка, Віктора Ющенка чи Олександра Мороза".

Лідер СПУ також нагадав, що для соціалістів "непорушною залишається лінія на проведення політичної реформи і на всенародне обрання президента України в 2004 році терміном на п'ять років".

Читайте також:

ЧЕРНІГІВСЬКА СПУ ПРОПОНУЄ МОРОЗА ЄДИНИМ КАНДИДАТОМ ВІД ОПОЗИЦІЇ

Рудьковський: Проти Кучми у 2004 році є одна людина – Мороз. А з Ющенка створюють образ Чорновола

ЗАСТУПНИК МОРОЗА ТАЄМНО ЗВЕРНУВСЯ ДО ЮЩЕНКА, ТИМОШЕНКО І СИМОНЕНКА ЩОДО ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...