Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Камінь в офіс Партії регіонів кинув не ющенківець, а п'яний ревнивець

Понеділок, 15 грудня 2003, 14:53
Хуліганський напад на офіс Партії регіонів у Львові в листопаді цього року не пов'язаний із політикою. Про це повідомив у понеділок агентству "Інтерфакс-Україна" керівник Галицького райвідділу міліції Львова Борис Луценко.

Підозрюваний у скоєнні хуліганських дій - 31-річній непрацюючий - був затриманий у суботу. З'ясувалося, що мотивом його дій стала помста за зраду дівчині, яка живе в Донецькій області. У момент хуліганських дій чоловік був нетверезий.

Луценко підкреслив, що інцидент з офісом Партії регіонів не пов'язаний зі скоєним 11 листопада хуліганським нападом на літературний магазин-кафе "Відкрите кафе" (колишня "Руська книга") у Львові.

Як повідомлялося, 14 листопада вночі була розбита вивіска обласної організації Партії регіонів у Львові, а на стіні будинку, де вона розташована, залишений напис "За Донецьк".

На першому поверсі були також вибиті кілька шибок у вікнах офісів інших організацій, розміщених у цьому ж будинку. Кримінальна справа за даним фактом була порушена по статті "хуліганство".

Читайте також:

У ЛЬВОВІ НАПАЛИ НА ПАРТІЮ ЯНУКОВИЧА, ЗАЛИШИВШИ НАПИС "ЗА ДОНЕЦЬК"

Тепер на Ющенка повісять погром у львівському кафе?

Фільм невідомого режисера


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування