Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЕДВЕДЧУКУ БУДУЮТЬ ДАЧУ КРУТІШУ, НІЖ У КУЧМИ

Понеділок, 15 грудня 2003, 17:15
Депутати Верховної Ради планують розслідувати, за які кошти здійснюється будівництво садиби родини Медведчуків неподалік від села Жденієво у Воловецькому районі на Закарпатті. Про це заявив депутат "Нашої України" Микола Томенко, який у понеділок перебуває у Мукачевому.

Томенко заявив, що на сьогодні облдержадміністрація Закарпатської області "разом із місцевою владою та криміналітетом виконують 3 найголовніших завдання". Тобто здійснює масовий прийом громадян до СДПУ(О), намагається знищити прихильників опозиції, зокрема "Нашої України", та рекордними темпами будує резиденцію для родини Медведчуків", - зазначив депутат, повідомляє прес-служба "Нашої України".

За його словами, цю споруду зводять неподалік від села Жденієво, що у Воловецькому районі на Закарпатті. "Будівництво йде такими темпами, що цьому може позаздрити навіть президент Кучма", - зазначає Томенко.

"Місцеві люди розповідають, що резиденція президентського фаворита на порядок потужніша за резиденцію самого президента у Гуті. Для неї відведено ділянку площею 40 гектарів у заповідній лісовій зоні без необхідних документів для землевідводу", - повідомив Томенко.

За словами депутата, навколо дачі вирубали ліс, щоб "убезпечити щасливе подружжя від снайперів, які, як воно підозрює, можуть завадити сімейній ідилії". Томенко зазначив, що будівництво будинку родини Медведчуків здійснюють бюджетні організації, зокрема "Укрзалізниця".

Він зауважив, що на відміну від розкішної резиденції Леоніда Кучми у Гуті садиба Медведчука матиме ряд переваг, зокрема криті тенісні корти та басейн. Також дачу обладнують урядовим зв’язком та вертолітною площадкою. За словами Томенка, мешканці села Жденієво розповідають, що наради з будівельниками проводить телеведуча Оксана Марченко, дружина Медведчука.

Томенко назвав "наївною" інформацію про те, що резиденцію зводять за кошти футбольного клубу "Динамо". "Однак її можна сприйняти, якщо вважати, що Віктор Медведчук є власником цього клубу. Однак навіть за таких обставин ніхто не має права незаконно отримувати величезні території у заповідній зоні", - наголосив Микола Томенко.

Депутат повідомив, що депутати Верховної Ради планують розслідувати, за які кошти здійснюється будівництво, і поінформувати президента, що "у нього за спиною підлеглі готуються до нового життя у більш комфортних умовах".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування