Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) міняє Зінченка на політреформу, а Кучму – на Медведчука

Вівторок, 16 грудня 2003, 09:53
Фракція СДПУ(О) порушить питання про відкликання Олександра Зінченка з посади віце-спікера в залежності від проведення політреформи.

"Якщо нам удасться домовитися з іншими фракціями, і питання політреформи піде нормально, то ми не будемо порушувати питання про відкликання Зінченка", - сказав в інтерв'ю газеті "Столичні новини" член СДПУ(О) Валерій Євдокимов.

У той же час, за його словами, якщо політреформа зупиниться, "то СДПУ(О) має право зажадати свого – ми за цю посаду (віце-спікера) віддали два комітети".

Євдокимов повідомив, що СДПУ(О) підтримує варіант політреформи, який передбачає вибори президента в парламенті вже в 2004 році.

Говорячи про вибори президента, Євдокимов сказав: "Наша фракція, якщо Леонід Данилович не буде балотуватися, може підтримати ту кандидатуру, яку він нам порекомендує".

"Якщо Леонід Данилович піде на вибори, то і я, і Віктор Володимирович (Медведчук) будемо його підтримувати. Але якщо цього не відбудеться, то Медведчук – єдина нормальна потенційна кандидатура на цю посаду", - підкреслив Євдокимов.

За його словами, Україні "потрібен президент із залізною волею і дисципліною". Євдокимов охарактеризував Медведчука: "Кращого державного діяча я не знаю. Він по усіх фізичних параметрах підходить: кріпкий здоров'ям, спортсмен".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування