Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Охоронці "нашоукраїнців" побили міліцію в Закарпатті - МВС

Вівторок, 16 грудня 2003, 10:23
Прокуратура Ужгорода порушила кримінальну справу за фактом чинення опору працівникам правоохоронних органів, здійсненому охоронцями одного з ужгородських підприємств при інциденті в приймальні депутата Сергія Ратушняка.

Як говориться в заяві Центра громадських зв'язків МВС України, ВАТ "Ужгородське АТП-12107" вирішило достроково перервати договір оренди з ТОВ "Спедитор", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

15 грудня близько 10 години ранку в приміщення прибула група судових виконавців з наміром виконати рішення ужгородського міського суду за позовом народного депутата Сергія Ратушняка про звільнення адміністративного приміщення від працівників АТП і передачу приміщень "Спедитору".

У цей час біля входу в приміщення АТП зібралися більш 20 невідомих осіб у темному одязі з написом "Охорона". Пізніше до 15 з них ввірвалися в приміщення, застосувавши сльозоточиву речовину проти загону міліції, що охороняв громадський порядок на вході до спірного об'єкту, повідомляє МВС.

Працівники міліції негайно повідомили про інцидент у чергову частину Ужгородського міськуправління внутрішніх справ.

Незабаром на місце подій прибув прокурор області і начальник УМВС в області, а також слідчо-оперативна група і працівники спецпідрозділу міліції "Беркут", що затримали невідомих. Ними виявилися представники приватної фірми "Дефенд" з Києва, що діяли на підставі договору з ТОВ "Спедитор".

У результаті дій нападників семи працівникам міліції й одному працівникові АТП були нанесені тілесні ушкодження. Кримінальна справа порушена за статтею 342 Кримінального кодексу. Продовжується розслідування.

Як повідомляла прес-служба "Нашої України", приймальню Ратушняка в Мукачевому захопили "бандити", яких охоронцям довелося вигнати власноруч, не дочекавшись адекватних дій міліції.

Читайте також:

В Мукачевому бандити захопили приймальню депутата-"нашоукраїнця"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування