РІЗАК НЕ ЗАБИРАВ ПРИЙМАЛЬНЮ РАТУШНЯКА ДЛЯ БРАТА

Вівторок, 16 грудня 2003, 11:39
Голова Закарпатської державної адміністрації Іван Різак спростовує свою причетність до конфлікту навколо захоплення приймальні депутата "Нашої України" Сергія Ратушняка.

Про це йдеться в листі Різака до ЗМІ, які у понеділок оприлюднили інформацію з висловленнями депутата Оробця про те, що голова держадміністрації, "аби переділити власність на користь брата, "прикрив" рекетирів і бездіяльність міліції та судових виконавців" під час захоплення приймальні Ратушняка.

Різак зазначає, що "висловлення депутата Оробця не ґрунтуються на жодних фактах чи доказах і є, по суті, неправдивими та голослівними, що зачіпають честь, гідність і службову репутацію".

Як відомо, 8 грудня приймальня депутата Сергія Ратушняка була захоплена невідомими.

У понеділок депутати звернулися до начальника УВС Закарпатської області Василя Варцаби, щоб він втрутився в ситуацію, оскільки суд зобов'язав осіб, які захопили громадську приймальню, звільнити це приміщення, але начальник міліції не відреагував на звернення депутатів.

Тоді потерпілі самі "видворили групу рекетирів", не дочекавшись адекватних дій міліції.

Коментуючи ситуацію, народний депутат "Нашої України", голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, що розслідує ситуацію у Закарпатті, Юрій Оробець зазначив, що "серед власників будівлі, у якій орендується приміщення, є брат губернатора Закарпатської області Івана Різака. Тому стає зрозумілим, хто прикриває всі ці бандитські дії".

"Різак, аби переділити власність на користь брата, "прикрив" рекетирів, і бездіяльність міліції та судових виконавців забезпечується його підтримкою", - зазначив Оробець.

В той же час, прокуратура Ужгорода порушила кримінальну справу по факту чинення опору працівникам правоохоронних органів, вчиненому охоронцями одного з ужгородських підприємств при інциденті в приймальні депутата Сергія Ратушняка.

Читайте також:

В Мукачевому бандити захопили приймальню депутата-"нашоукраїнця"

Охоронці "нашоукраїнців" побили міліцію в Закарпатті – МВС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування