Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутату БЮТ спалили хату, машину і гараж. За зрив "одобрямсу" Кучминої політреформи?

Вівторок, 16 грудня 2003, 11:57
Уночі з 15 на 16 грудня здійснено підпал будинку, гаража та автомобіля народного депутата від фракції БЮТ Євгена Кирильчука.

Як повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", пожежа сталася після того, як вдень 15 грудня Євген Кирильчук разом із групою народних депутатів не дозволив Громадському форуму у Луцьку, організованому владою на підтримку так званої політичної реформи, ухвалити рішення про схвалення конституційних змін щодо обрання президента парламентом.

Саме після виступу Євгена Кирильчука делегати форуму підтримали ідею всенародних виборів президента, "остаточно довівши банкрутство будь-яких ініціатив діючої влади", відзначає прес-служба.

"Не викликає жодного сумніву, що підпал будинку Євгена Кирильчука став прямою помстою за зрив у Луцьку масштабної кампанії президентської адміністрації з організації бутафорних заходів у містах країни для демонстрації всенародного "одобрямсу" спрямованих на збереження чинного режиму ініціатив", - зазначається в повідомленні.

Також наголошується, що методи силового впливу, залякування і морально-психологічного пресингу з наближенням президентських виборів стають "одним із ключових факторів" політичної боротьби проти опозиції.

"Батьківщина" звертається до керівництва Генпрокуратури, МВС та СБУ з вимогою визнати, що "в Україні розпочався політичних терор, та негайно вжити всіх необхідних заходів для проведення об‘єктивного й незалежного розслідування, встановлення виконавців та замовників бандитського нападу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування