Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) в Криму збирає підписи проти Ющенка-фашиста, а колишній есдек став головою райштабу "Нашої України"

Вівторок, 16 грудня 2003, 12:16
Кримський реском СДПУ(О) звинувачує "Нашу Україну" у фашизмі і починає збір підписів за скасування рішення тернопільського міськкому про перейменування однієї з вулиць на вулицю "Вояків дивізії "Галичина".

Таке рішення було ухвалено Кримським рескомом СДПУ(О) на засіданні 13 грудня, говориться в його прес-релізі, розповсюдженому у вівторок.

"Поки в Сімферополі лідер "Нашої України" і його компанія заколисували кримчан солодкими промовами про рівність, братерство і партнерство з Росією, про рівноправність української і російської мов, у Галичині відкрито прославляють українських бійців фашистської дивізії СС "Галичина", - говориться в прес-релізі.

"Важко уявити, до якого ступеня можуть дійти прихильники "Нашої України", якщо все це буде супроводжувати безкарність і мовчання народу України, що втратив у війні мільйони своїх співгромадян", - вважає реском.

"Кримчани не можуть байдуже спостерігати за тим, як на нашу землю починає вповзати коричнева чума, виряджаючись в респектабельні костюми. Суть фашизму залишилася колишньою", - заявляють кримські есдеки.

"Кримський реском СДПУ(О), розглянувши ситуацію, що склалася, прийняв рішення направити звернення до президента України, як гаранта Конституції, із закликом використати свої владні повноваження і скасувати рішення тернопільської міськради як таке, що суперечить моралі і совісті, і що опоганює пам'ять про полеглих", - повідомляє СДПУ(О).

"Кримський реском партії починає із сьогоднішнього дня збір підписів на підтримку нашого звернення і закликає всіх кримчан активно виступити проти наступу фашизму. Збір підписів буде здійснюватися до 24 грудня 2003р., підписні листи будуть передані президентові України і керівництву Верховної Ради України", - говориться в повідомленні.

***

Крім того, кримський реском СДПУ(О) повідомив, що екс-керівник Білогірського райосередку СДПУ(О) Едуард Алібутаєв призначений керівником виборчого штабу блоку "Наша Україна" у Білогірському районі.

До цього він висловився на підтримку Ющенка і був виключений за це з СДПУ(О).

"Віктор Невірко, виключений з рядів СДПУ(О) ще півроку тому, заявляє від імені партійної організації, до якої він не має ніякого відношення, про підтримку блоку "Наша Україна" і її лідера Ющенка, а в іншому повідомленні вторить йому колишній керівник Білогірської партійної організації СДПУ(О) Алібутаєв, за що його призначають керівником виборчого штабу блоку "Наша Україна" у Білогірськом районі", - говориться в прес-релізі.

Крім того, "протягом періоду з 9 по 13 грудня, тобто коли в ЗМІ з'явилися заяви Невірка, Алібутаєва і відповідна реакція рескому СДПУ(О), до партійних організацій надійшло 150 заяв про прийом у СДПУ(О), у тому числі 35 заяв надійшло від депутатів місцевих рад", - повідомляє реском.

Читайте також:

Кримського прихильника Ющенка виключили з СДПУ(О)

СДПУ(О) скаржиться, що проти неї влаштували сплановану провокацію

В СДПУ(О) з'явився ще один "раскольнік", що агітує за Ющенка

Есдек агітував за Ющенка, СДПУ(О) сказало, що він не соціал-демократ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування