СДПУ(О) ОТРИМАЛА КОНТРОЛЬ НАД КОРИСНИМИ КОПАЛИНАМИ

Вівторок, 16 грудня 2003, 15:36
Президент Леонід Кучма своїм указом призначив Миколу Злочевського головою Державного комітету природних ресурсів України.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Микола Злочевський є депутатом - членом фракції СДПУ(О), обраний за партійним списком партії. До роботи в парламенті був віце-президентом компанії "Інфокс".

Держкомітет природних ресурсів був утворений у 2003 році в результаті відчленування від Міністерства екології і природних ресурсів.

Квоту на Мінекології і природних ресурсів має фракція НДП, яка виступила проти відділення держкомітету, до повноважень якого буде належати видача ліцензій на операції роботи з надрами.

За інформацією "Української правди", попередній міністр екології і природних ресурс Василь Шевчук був звільнений після того, як ухвалив рішення щодо однієї зі свердловин на користь компаній Петра Порошенка (фракція "Наша Україна"). Після звільнення Шевчука це рішення було переглянуто на користь компанії Нестора Шуфрича (фракція СДПУ(О).

***

Також у вівторок Кучма своїм указом звільнив Сергія Гошовського з посади державного секретаря Міністерства екології та природних ресурсів України у зв’язку з ліквідацією посади.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News